Cercar
 
  Presentació  Membres  Projecte LiP TV  Publicacions  Congressos  Activitats  Enllaços
  Membres
   
  
Publicacions

Articles en llibres

COSTA, Elisabet; Rosa SAYÓS (2007). "La publicitat televisiva: un recurs didàctic per a l’aprenentatge de la llengua" dins: Actas del VI Congreso de Lingüística General. Madrid: Arco Libros

COSTA, Elisabet; Rosa SAYÓS (2006). "Publicidad televisiva en la red. Una nueva manera de enseñar y aprender lengua" dins: Antonio DÍEZ MEDIAVILLA, Actas del VIII Congreso Internacional de la Sociedad Española de Didáctica de la Lengua y la Literatura. Alacant: SEDLL [format electrònic]

COSTA, Elisabet; Rosa SAYÓS (2005). "El impacto de la publicidad televisiva en el proceso de aprendizaje de la lengua" dins: Posglobalización: Las Instituciones de Educación Superior ante la Sociedad / Economía del Conocimiento y el GATS. Memorias del Global Networking into the Future 2. Veracruz (México): FESI, p. 323-330 [e-book]. 

COSTA, Elisabet; Rosa SAYÓS (2005). "Ideas para la aplicación didáctica de la publicidad televisiva en el aprendizaje de la lengua" dins: Alejandro RUIZ TRUJILLO, Hacia una TV de calidad. La televisión que queremos. Huelva: Grupo Comunicar Ediciones i Grupo de Investigación ''@gora'' de la Universidad de Huelva [format electrònic]

COSTA, Elisabet; Beatriu GUARRO; Caterina MARTÍNEZ; Caterina MOLINA; Lídia PONS; Rosa SAYÓS; Eugenio TISSELLI (2005). "La llengua catalana als espots de TV (1991-2000). Eines d’anàlisi" dins: Claus D. PUSCH, Johannes KABATEK, Wolfgang RAIBLE, Romanistische Korpuslinguistik II. Korpora und diachrone Sprachwissenschaft / Romance Corpus Linguistics II. Corpora and Diachronic Linguistics. Tübingen: Gunter Narr, p. 263-270. 

COSTA, Elisabet; Rosa SAYÓS (2005).  "Publicidad televisiva: un pretexto motivador para aprender lengua" dins: Sara ROBLES ÁVILA, Aspectos y perspectivas del lenguaje publicitario, Annex 56 d'Analecta Malacitana. Màlaga: Universidad de Málaga, p. 165-178.

COSTA, Elisabet; Beatriu GUARRO; Caterina MARTÍNEZ; Lídia PONS; Rosa SAYÓS (2004). "Análisis lingüístico de la publicidad" dins: Milka VILLAYANDRE LLAMAZARES, Actas del V Congreso de Lingüística General. León, 5-8 de marzo de 2002. Madrid: Arco Libros, p. 675-684. 

Articles en revistes
COSTA, Lis (2004). "Videoart: una experiència pedagògica". Emissors d'identitat, 1, p. 19-20.
COSTA, Elisabet, Rosa SAYÓS (2003). "La publicitat televisiva a l’aula: missió possible". Articles. Didàctica de la Llengua i la Literatura, 30, p. 34-46.
  
 

Web design by Victrixmediacrèdits